Onze expertise

Wij bieden zowel juridisch als bedrijfskundig advies en ondersteuning aan RvC's of RvT's en toezichthouders bij vraagstukken van goed bestuur en toezicht of corporate governance:

  • Juridisch: alle relevante juridische aspecten voor de organen bestuur en toezicht 
  • Bedrijfskundig: besturing en organisatorische context bedrijven, strategie, organization dynamics en design, leiderschap 
  • Governance: principes, gebruiken, gewoontes, regels, instituties, structuren, (beleids)opvattingen, processen 

Corporate Governance zien wij als het samenspel van interactiefactoren dat bepaalt hoe en waarom (ook welke) actoren ondernemingen richten, inrichten en beheersen.

  • Wij faciliteren, adviseren en optimaliseren de inrichting, inbedding en functioneren van toezicht 
  • De ondersteuning is niet ter vervanging, maar ter aanvulling op bestaande ‘corporate supportfuncties’ binnen een onderneming
  • Wij bieden de mogelijkheid op effectieve en efficiënte wijze het functioneren van RvC of RvT te optimaliseren, eenmalig of doorlopend

Raadsondersteuning is actief in zowel de private sector als de semi-publieke sectoren wonen, onderwijs en zorg. Ons multidisciplinair team heeft hierin jarenlange kennis en expertise opgebouwd. 

Meer informatie over advies en ondersteuning:

Juridisch Bedrijfskundig Sectoren

Heeft uw RvC of RvT tijdelijk, of wellicht voor een langere periode behoefte aan extra ondersteuning en advies?

Wij bieden deskundig advies en maatwerkondersteuning op zowel juridisch als bedrijfskundig vlak in iedere situatie. Ons multidisciplinair team heeft kennis en ervaring in diverse sectoren.

Onze ondersteuning kan op maat worden toegesneden in specifieke ondersteuningspakketten. Afhankelijk van uw wensen en behoeften bekijken we wat het meest passend is bij uw specifieke situatie.

Raadsondersteuning nodig?

Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.